Achizitie componente si periferice

Furnizam clientilor nostri solutiile si serviciile necesare dotarii cu echipamente IT si mentinerii acestora in parametri optimi. Oferim consultanta gratuita pentru alegerea celor mai bune solutii in achizitia componentelor si perifericelor necesare, livrarea acestora, configurarea si punerea in functiune a produselor achizitionate.

Produsele achizitionate beneficiaza de garantie ComputerExpert, acest lucru insemnand ca, in cazul unor defectiuni, noi ne ocupam de ridicarea componentei de la sediul clientului, de reparatia sau inlocuirea acesteia, in functie de caz, de testarea, livrarea si instalarea la sediul clientului.

Astfel, oferim clientilor care beneficiaza de serviciile noastre de intretinere sisteme si administrare retele, solutii cu garantie integrata pentru achizitia de:

  • componente si periferice
  • sisteme, laptopuri si solutii mobile
  • software
  • consumabile.

Intretinere sisteme

1-15 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni mici, avand intre 1 si 15 sisteme si echipamente active. Sunt incluse serviciile de baza, necesare mentenantei si service-ului sistemelor si echipamentelor.

www.intretinere-sisteme.com.ro

Externalizare IT

16-50 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni medii, avand intre 16 si 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera mentenanta si service-ul sistemelor, administrarea echipamentelor si a retelei, administrarea serverelor si serviciilor, precum si servicii de telecomunicatii.

www.externalizare-it.com.ro

Externalizare servicii

peste 50 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni mari, de peste 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera toate aspectele necesare operarii sistemelor, echipamentelor, serverelor, serviciilor locale sau remote, serviciilor de telecomunicatii de voce si date, backup si replicare, servicii de infrastructura, securitate, control acces si CCTV.

www.externalizare-servicii.com.ro