Solutii

In functie de nevoile IT ale clientilor, propunem trei categorii de solutii, compuse din servicii ce se completeaza reciproc, asigurate de firme din cadrul holdingului nostru. Va invitam sa utilizati bara orizontala de mai jos, pentru a descoperi ierarhizarea solutiilor oferite.

Ati selectat 1 sistem si va oferim urmatoarea solutie:

Intretinere sisteme

Solutie dedicata retelelor de dimensiuni mici, avand intre 1 si 15 sisteme si echipamente active . Sunt incluse serviciile de baza, necesare mentenantei si service-ului sistemelor si echipamentelor.
Pachetele ofera intre 1 si 4 vizite lunare, si intre 4 si 8 interventii la cerere, lunar, la sediul clientului. Interventiile remote si suportul tehnic prin telefon si email sunt nelimitate.

afla mai multe detalii »

www.intretinere-sisteme.com.ro

Externalizare IT

Solutie dedicata retelelor de dimensiuni medii, avand intre 16 si 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera mentenanta si service-ul sistemelor, administrarea echipamentelor si a retelei, administrarea serverelor si serviciilor, precum si servicii de telecomunicatii. Pachetele ofera intre 8 si 12 vizite lunare, si intre 8 si 16 interventii la cerere, lunar, la sediul clientului. Interventiile remote si suportul tehnic prin telefon si email sunt nelimitate.

afla mai multe detalii »

www.externalizare-it.com.ro

Externalizare servicii

Solutie dedicata retelelor de dimensiuni mari, de peste 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera toate aspectele necesare operarii sistemelor, echipamentelor, serverelor, serviciilor locale sau remote, serviciilor de telecomunicatii de voce si date, backup si replicare, servicii de infrastructura, securitate, control acces si CCTV. Pachetele includ la nivel de SLA o echipa dedicata, prezenta onsite, interventii onsite si remote, suport tehnic prin email si telefon.

afla mai multe detalii »

www.externalizare-servicii.com.ro

Cere informatii

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj