Servicii

Punem la dispozitia clientilor nostri solutii IT integrate, la standarde ridicate de performanta si fiabilitate. Serviciile noastre sunt asigurate de o echipa tehnica calificata, atat din punct de vedere al tehnologiilor folosite, cat si al metodologiilor aplicate.

Investim in permanenta in cresterea calitatii personalului tehnic, precum si in dezvoltarea unui sistem logistic performant, care permite un control strict al costurilor si timpilor de raspuns.

Solutiile pe care le oferim clientilor nostri sunt compuse de cele mai multe ori din urmatoarele ramuri de servicii:

Intretinere sisteme

1-15 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni mici, avand intre 1 si 15 sisteme si echipamente active. Sunt incluse serviciile de baza, necesare mentenantei si service-ului sistemelor si echipamentelor.

www.intretinere-sisteme.com.ro

Externalizare IT

16-50 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni medii, avand intre 16 si 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera mentenanta si service-ul sistemelor, administrarea echipamentelor si a retelei, administrarea serverelor si serviciilor, precum si servicii de telecomunicatii.

www.externalizare-it.com.ro

Externalizare servicii

peste 50 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni mari, de peste 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera toate aspectele necesare operarii sistemelor, echipamentelor, serverelor, serviciilor locale sau remote, serviciilor de telecomunicatii de voce si date, backup si replicare, servicii de infrastructura, securitate, control acces si CCTV.

www.externalizare-servicii.com.ro