Despre noi

Computer Expert este specializata in oferirea de servicii si solutii IT integrate, catre companii. Firma face parte din Quercus Holding, alaturi de alte firme care ofera servicii complementare – advertising si media, PR si comunicare, software development, telecomunicatii si infrastructura, servicii de securitate. Datorita bazei logistice pe care o avem la dispozitie, asiguram servicii garantate, organizate in pachete flexibile, adaptate bugetelor existente, contribuind la scaderea costurilor totale dedicate IT-ului si la stabilitatea operatiunilor clientilor nostri.

Suntem prezenti in domeniul externalizarii de servicii IT de peste noua ani. Avem experienta dovedita si un portofoliu relevant in furnizarea de servicii adaptate fiecarui client. Echipa noastra de specialisti ofera suportul si solutiile necesare bunei functionari a infrastructurii IT, ajutandu-i pe clientii nostri sa se concentreze asupra cresterii afacerilor lor.

Punem la dispozitia clientilor nostri solutii IT integrate, la standarde ridicate de calitate, asigurate de o echipa tehnica ce beneficiaza de experienta vasta si de sistemul logistic performant care permite un control strict al costurilor si timpi de raspuns redusi.