Service sisteme si echipamente

Functionarea echipamentelor, a sistemelor si a serverelor este importanta pentru activitatea clientilor nostri. Orice ora de nefunctionare inseamna pierderi in productivitate, vanzari sau clienti.

Pentru eliminarea timpilor morti generati de defectarea componentelor si in completarea serviciilor de intretinere sisteme, administrare retele, servere si servicii, oferim clientilor nostri service pentru sisteme si echipamente.

In cazul sistemelor si echipamentelor incluse in abonamentul lunar de intretinere, manopera este gratuita. Indiferent de natura problemei aparute, daca aceasta nu se poate rezolva intr-un timp rezonabil la client, este adusa in departamentul de service.

Serviciile noastre de service includ:

  • diagnosticare si izolare
  • instalare/dezinstalare de programe si aplicatii
  • recuperare si restaurare de date
  • migrare de date si configuratii
  • reparatii hardware
  • testarea stabilitatii si andurare.

In plus, Computer Expert pune la dispozitia clientilor echipamente de schimb pe perioada reparatiilor.

Intretinere sisteme

1-15 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni mici, avand intre 1 si 15 sisteme si echipamente active. Sunt incluse serviciile de baza, necesare mentenantei si service-ului sistemelor si echipamentelor.

www.intretinere-sisteme.com.ro

Externalizare IT

16-50 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni medii, avand intre 16 si 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera mentenanta si service-ul sistemelor, administrarea echipamentelor si a retelei, administrarea serverelor si serviciilor, precum si servicii de telecomunicatii.

www.externalizare-it.com.ro

Externalizare servicii

peste 50 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni mari, de peste 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera toate aspectele necesare operarii sistemelor, echipamentelor, serverelor, serviciilor locale sau remote, serviciilor de telecomunicatii de voce si date, backup si replicare, servicii de infrastructura, securitate, control acces si CCTV.

www.externalizare-servicii.com.ro