Intretinere sisteme si administrare retele

Oferta noastra de intretinere sisteme si administrare retele se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si companiilor mari care sunt interesate sa externalizeze serviciile IT.

Pornind de la premisa ca fiecare companie are nevoi diferite, am creat 5 tipuri de pachete de servicii pentru intretinerea calculatoarelor, diferentiate in functie de dimensiunea retelei de sisteme.

Pachetele noastre de intretinere a sistemelor sunt astfel organizate incat numarul de ore si serviciile alocate sa acopere nevoile retelei clientului, fara implicarea unor costuri suplimentare.

Contractarea acestui serviciu asigura clientilor nostri:

  • vizite on-site (la sediul clientului) ale specialistului ComputerExpert, cu frecventa stabilita in functie de dimensiunea retelei si de necesitatile clientului (ex. zilnice, saptamanale, bilunare)
  • interventii on-site incluse in contract, la solicitarea clientului
  • interventii remote, conectarea de la distanta pe sistemul clientului, in scopul remedierii problemelor aparute
  • helpdesk, suport prin telefon si email.

Intretinerea si reviziile tehnice permanente ale sistemelor si retelei clientului vor asigura functionarea corecta a acestora si vor contribui la eliminarea perioadelor neproductive, generate de defectiuni frecvente.

Detalierea pachetelor de intretinere sisteme si administrare retele se gaseste pe www.intretinere-sisteme.ro.

Intretinere sisteme

1-15 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni mici, avand intre 1 si 15 sisteme si echipamente active. Sunt incluse serviciile de baza, necesare mentenantei si service-ului sistemelor si echipamentelor.

www.intretinere-sisteme.com.ro

Externalizare IT

16-50 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni medii, avand intre 16 si 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera mentenanta si service-ul sistemelor, administrarea echipamentelor si a retelei, administrarea serverelor si serviciilor, precum si servicii de telecomunicatii.

www.externalizare-it.com.ro

Externalizare servicii

peste 50 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni mari, de peste 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera toate aspectele necesare operarii sistemelor, echipamentelor, serverelor, serviciilor locale sau remote, serviciilor de telecomunicatii de voce si date, backup si replicare, servicii de infrastructura, securitate, control acces si CCTV.

www.externalizare-servicii.com.ro