Replicare si backup remote

Stim cat de importanta este pastrarea in siguranta a datelor prezente in retelele clientilor nostri si cat de costisitoare pot fi actiunile de recuperare ale acestora, in cazul unor atacuri informatice, in cazul defectarii unor servere sau sisteme, in cazuri de erori umane sau chiar de forta majora.

Tocmai de aceea, am dezvoltat serviciile de backup remote si replicare, adresate clientilor nostri pentru care realizam servicii de intretinere a sistemelor si administrare a retelelor.

Backup-ul este realizat pe serverele Computer Expert, pe care, prin conexiunea la internet a clientului, se transfera informatiile cu o frecventa prestabilita in functie de necesitati, de la orara la anuala. Se pot pastra un numar nelimitat de backup-uri complete sau partiale, iar restaurarea se face instantaneu, prin intermediul unei interfete web.

Intretinere sisteme

1-15 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni mici, avand intre 1 si 15 sisteme si echipamente active. Sunt incluse serviciile de baza, necesare mentenantei si service-ului sistemelor si echipamentelor.

www.intretinere-sisteme.com.ro

Externalizare IT

16-50 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni medii, avand intre 16 si 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera mentenanta si service-ul sistemelor, administrarea echipamentelor si a retelei, administrarea serverelor si serviciilor, precum si servicii de telecomunicatii.

www.externalizare-it.com.ro

Externalizare servicii

peste 50 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni mari, de peste 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera toate aspectele necesare operarii sistemelor, echipamentelor, serverelor, serviciilor locale sau remote, serviciilor de telecomunicatii de voce si date, backup si replicare, servicii de infrastructura, securitate, control acces si CCTV.

www.externalizare-servicii.com.ro