Audit si consultanta IT

Unul dintre domeniile noastre de expertiza il reprezinta acordarea de consultanta IT in identificarea celor mai potrivite solutii si strategii de exploatare a infrastructurii IT existente intr-o companie, avand ca rezultat eficientizarea activitatii clientului.

Suntem in masura sa oferim consultanta si solutii pentru problemele legate de domeniul IT, de la simple configurari de sisteme, dezvoltare si administrare retele de calculatoare si servere, pana la implementari de solutii complete necesare afacerii clientului.

Consultanta IT pe care o oferim clientilor este continua, pe toata perioada contractuala si poate include recomandari si solutii pentru dimensionarea si utilizarea corecta a infrastructurii hardware si software, in scopul obtinerii unei eficiente optime.

Colaborarea cu clientul incepe cu un audit al intregii infrastructuri IT, in urma caruia oferim consultanta, respectiv implementarea serviciilor si solutiilor propuse.

Intretinere sisteme

1-15 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni mici, avand intre 1 si 15 sisteme si echipamente active. Sunt incluse serviciile de baza, necesare mentenantei si service-ului sistemelor si echipamentelor.

www.intretinere-sisteme.com.ro

Externalizare IT

16-50 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni medii, avand intre 16 si 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera mentenanta si service-ul sistemelor, administrarea echipamentelor si a retelei, administrarea serverelor si serviciilor, precum si servicii de telecomunicatii.

www.externalizare-it.com.ro

Externalizare servicii

peste 50 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni mari, de peste 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera toate aspectele necesare operarii sistemelor, echipamentelor, serverelor, serviciilor locale sau remote, serviciilor de telecomunicatii de voce si date, backup si replicare, servicii de infrastructura, securitate, control acces si CCTV.

www.externalizare-servicii.com.ro