Comunicatii electronice si distributie de continut

Indiferent de dimensiunile clientilor si de nevoile acestora legate de comunicatiile electronice interne si externe, precum si de sustinerea prezentei online, oferim solutii complete si personalizate.

Astfel, punem la dispozitia clientilor nostri, in completarea administrarii de servere si servicii, solutii pentru:

  • hosting partajat pentru site-uri web
  • hosting partajat pentru email
  • hosting dedicat, pe servere virtuale
  • servere dedicate
  • solutii de gazduire continut
  • solutii de distribuire de continut audio / video.

Intretinere sisteme

1-15 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni mici, avand intre 1 si 15 sisteme si echipamente active. Sunt incluse serviciile de baza, necesare mentenantei si service-ului sistemelor si echipamentelor.

www.intretinere-sisteme.com.ro

Externalizare IT

16-50 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni medii, avand intre 16 si 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera mentenanta si service-ul sistemelor, administrarea echipamentelor si a retelei, administrarea serverelor si serviciilor, precum si servicii de telecomunicatii.

www.externalizare-it.com.ro

Externalizare servicii

peste 50 sisteme

Dedicat retelelor de dimensiuni mari, de peste 50 de sisteme si echipamente active. Serviciile incluse acopera toate aspectele necesare operarii sistemelor, echipamentelor, serverelor, serviciilor locale sau remote, serviciilor de telecomunicatii de voce si date, backup si replicare, servicii de infrastructura, securitate, control acces si CCTV.

www.externalizare-servicii.com.ro